Fakta om grise

Fakta: grisen – Filmcentralen

90 kg. En husmandsgris (klappegris) bliver slagtet, når den vejer ca. 120 kg. Så er kødet bedre fedtmarmoreret, og det bliver mere mørt. Når grisen …

Fakta om grise i Danmark – Få svar på dine spørgsmål om …

Fakta om grise i Danmark – Få svar på dine spørgsmål om grisen

Tamsvin eller svin er betegnelsen for den gruppe af svinefamilien, der opdrættes til slagtning. Det nedstammer fra vildsvinet. Biologisk er svin en gruppe …

Hvad vejer en gris? Hvad hedder det, når en gris føder? Hvor mange grise har vi i Danmark, og hvad spiser en gris egentlig? Se svarene her!

Grise | Anima.dk

Nogle betragter nærmest bacon som et krydderi i sig selv, da det kan inkorporeres i næsten al slags mad. Det er fast i startopstillingen til brunchbuffeten, …

Mange mennesker ser Babe – den kække gris for sig, når de tænker på grise i dansk landbrug. Men virkeligheden er en ganske anden.

Gris – information og facts om dette dyr

Fakta om svin (grise) – 123fakta

Fakta om grise (svin)

Fakta: Grise bliver hurtigt vilde igen, hvis de bliver sat fri i naturen – de begynder f.eks. at gro pels og hjørnetænder! Få flere fakta om grise her.

Fakta om grise i landbruget – Dyrenes Alliance

Fakta om grise i landbruget — Dyrenes Alliance

Tamsvin – Wikipedia, den frie encyklopædi

Fakta om gris | Udskæring af gris, griseracer og mere. Se her!

Bliv klogere på grisen. Lige fra griseracer, mad med gris og de mest populære udskæringer af gris. Oplev nemlig.coms inspirerende madleksikon.

Produktion af grise i Danmark – Landbrug & Fødevarer

Produktion af grise i Danmark

Danske grise er førende i verden. Både almindelige grise, frilandsgrise og økologiske grise. Læs om produktionen – fra so og pattegris til slagtesvin.

Værd at vide om grise – Voresmad.dk

Værd at vide om grise

Hvad spiser grisen? Hvor gammel kan en gris blive? Hvad vejer en gris? Hvor mange grise er der i Danmark?

Keywords: fakta om grise