Ny netto horsens

Landets første grønne Netto-butik åbner i Horsens

Landets første grønne Netto-butik åbner i Horsens | Økologisk – nyt om udviklingen

I 2020 åbnede en helt særlig Netto-butik ved Bygholm Bakker i Horsens. En butik med 40 % lavere energiforbrug og som udleder hele 65 % mindre CO2.

Med solceller på taget og brug af træ i stedet for beton er Netto med til at sætte nye standarder for bæredygtige discountbutikker.

Nye butikker – Netto

Nye butikker | Netto

3. dec. 2020 — Horsens: Om få uger kan horsensianerne handle i en ny Netto-butik ved Bygholm Bakker, som kommer til at være 1200 kvadratmeter stor.

Nye netto butikker, med nyt butikskoncept. Vi er i fuld gang med at ombygge vores forretninger til det nye koncept, så alle i landet kan få glæde af det.

Netto i Bygholm Bakker er nomineret til Bæredygtighedsprisen …

Netto i Bygholm Bakker er nomineret til Bæredygtighedsprisen 2021

marts åbner den nye Netto-butik på hjørnet af Østre Allé og N.I. Fjords Allé i Brande, bliver det med et helt nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et …

Nu klippes snoren til Netto ved Bygholm Bakker

Nu klippes snoren til Netto ved Bygholm Bakker | Salling Group

Nettobutikken ved Bygholm Bakker, er den første i et nyt butikskoncept, der sætter nye standarder for trivsel og bæredygtighed indenfor dagligvarebutikker.

Efter seks måneders intensivt arbejde og en byggeplan, der er blevet fulgt til punkt og prikke, gør Netto klar til at byde kunderne indenfor i den helt nye Grønne Netto ved Bygholm Bakker i det vestlige Horsens torsdag d. 17. december kl. 08.00. En åbning, der lige som mange andre begivenheder, bliver præget af Covid-19.

Nu er der dato for åbning af ny Netto-butik ved Bygholm Bakker

Nu er der dato for åbning af ny Netto-butik ved Bygholm Bakker | hsfo.dk

Alle Netto placeringer og åbningstider i Horsens. … Tilbudsaviser fra Netto i Horsens. 7 Placeringer … Ny. Coop 365 tilbudsavis (gælder indtil 22-02) …

17. december slår Netto dørene op til sin forretning ved Bygholm Bakker. Her bliver den første fritliggende danske dagligvarebutik, der kan kategoriseres som bæredygtig, opført.

Nyt Netto-supermarked får et anderledes koncept | hsfo.dk

Butikken i Brande åbner 3. marts med Nettos helt nye butikskoncept.

Netto, Bygholm Bakker – Projekter – C.F. Møller

Salling Group, Netto og C.F. Møller Architects står i samarbejde bag et nyt butikskoncept for fremtidens dagligvarebutik, der fokuserer på bæredygtige..

placeringer af Netto i Horsens – Tilbudsaviser Online

Netto Horsens – Alle placeringer af Netto i Horsens

Alle Netto placeringer og åbningstider i Horsens

Keywords: ny netto horsens, netto horsens ny