Hævekasse pizza

Hævekasse til pizzadej med låg | Pizzashoppen.dk

Gør som de professionelle – Brug hævekasser, når du skal hæve din pizzadej. … for at have op til 6 pizzaboller i størrelsen der passer til en 12” pizza.

Den perfekte hævekasse til pizzadej Dimensioner Stor (passer i et køleskab, perfekt til 6 boller)400x300x70 mm Bradepander, bøtter, madkasser og madfilm der ikke vil som du vil! Lad os blive enige, det er skrækkeligt ikke at have det rigtige grej når der skal laves pizzaer. Det har vi lavet om på – med vores profession

Dejkasse, hvid hævekasse til køleskab, 30 x 40 cm

Hævekasse til køleskab. Dejkasse på 40 x 30 cm | FoodFreaks.dk

Lille hævekasse fra GI METAL der passer ind i dit normale køleskab. Kan rumme op til 6 pizzakugler. (afhængig af vægt/størrelse). Dimensioner: 40x30x12 cm.

Sublim dejkasse til at hæve pizzedeje og brød i. Kassen passer i et almindeligt køleskab og er stabelbar. Fødevaregodkendt.

2 Effektive Hævekasser Til Pizzadej – Pizze.dk

Hævekasse • Sammenlign (7 produkter) på PriceRunner »

Hævekasse til Dej, 30x40x7cm – incl. Låg – BageBixen.dk

Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm h

Hævekasse / dejkasse – sæt – 2 kasser + 1 låg (40x30cm)

Hævekasse / dejkasse – sæt – 2 kasser + 1 låg (40x30cm) | Adlers Madværksted

Hævekasse – Uden låg – Pizzafredag

Gør som de professionelle – Brug hævekasser, når du skal hæve din pizzadej.

PizzaPal Hævekasse / Dejkasse

Hæv op til 6 stk alm. størrelse pizza på en nem og praktisk måde med denne praktiske hævekasse. Den flade bund gør at du nemt kan løfte den hævede pizzadej op med en spatel uden at punktere eller misforme dejen.

Hævekasse – Medium str. 30x40x7cm. – Grillbutikken.dk

Hævekasse – Medium str. 30x40x7cm.

Super smart hævekasse med hængslet låg og kliklåse i front. Passer perfekt i dit køleskab. Perfekt til især pizza dejklumer mv. Mål: 30 x 40 x 7 cm.

Lille hævekasse Dimensioner: 40x30x12 cm

Lille hævekasse Dimensioner: 40x30x12 cm

Keywords: hævekasse pizza