Aldi odense havn

Aldi-butik på havnen i Odense bliver til en Netto | fyens.dk

3. sep. 2021 — Fredag d. 10. september åbner ALDI en ny butik i Odins Brygge nær Odense Havn, hvor store åbne glasflader skaber en indbydende og lys butik …

Aldi har nu indgået en aftale med Salling, Lidl og Coop om at overtage 16 butikker og 134 medarbejdere mere på landsplan. I Odense drejer det sig om Aldi-supermarkedet i Havnegade.

Stor, moderne ALDI åbner i Odense d. 10. september

10. sep. 2021 — Fredag d. 10. september åbner Aldi en ny butik i Odins Brygge nær Odense Havn. Åbningen i det nye byudviklingsprojekt fejres med googiebags, …

Fredag d. 10. september åbner ALDI en ny butik i Odins Brygge nær Odense Havn, hvor store åbne glasflader skaber en indbydende og lys butik med udsigt til havnen. Butiksåbningen fejres med besøg af byrådsmedlem og medlem af By- og Kulturudvalget Maria Brumvig, gratis croissanter, goodiebags, særtilbud og en helt speciel konkurrence med mulighed for at tømme butikken på to minutter.

Stor ny Aldi åbner ved Odense Havn den 11. september

Find de seneste åbningstider, og nuværende og kommende tilbud og tilbudsaviser fra den lokale butik, ALDI, i 5000 Odense, Havnegade 8a.

I næste uge får Odense en ny stor dagligvarebutik. Det er Aldi, der åbner en stor butik i Odins Brygge nær Odense Havn fredag d.

ALDI lukker 59 butikker i starten af 2023 – Via Ritzau

ALDI lukker 59 butikker i starten af 2023 – forhandler om salg af 15 butikker | ALDI Danmark

Efter jule- og nytårshandlen vil ALDI i januar og februar 2023 lukke 59 butikker, som kæden ikke forventer at finde købere til. ALDI har indledt forhandlinger med andre aktører i dagligvarebranchen om at overtage de resterende 15 butikker.

Nu kan beboerne endelig handle tæt på hjemmet: Havnen …

Nu kan beboerne endelig handle tæt på hjemmet: Havnen får sin allerførste dagligvareforretning | ugeavisen.dk

10. september åbner Aldi en ny butik ved havnen i Odins Brygge – og det skal fejres.

Byudviklingen i Odense fortsætter – stor, moderne Aldi åbner …

Byudviklingen i Odense fortsætter – stor, moderne Aldi åbner ved havnen – Tips til Odense

Fredag d. 10. september åbner Aldi en ny butik i Odins Brygge nær Odense Havn. Åbningen i det nye byudviklingsprojekt fejres med googiebags, tilbud m.m.

ALDI Odense – Tilbudsavis, tilbud, åbningstider – Havnegade 8a

Stor, moderne Aldi åbner i Odense d. 10. september

Stor, moderne Aldi åbner i Odense d. 10. september | ALDI Danmark

Fredag d. 10. september åbner Aldi en ny butik i Odins Brygge nær Odense Havn, hvor store åbne glasflader skaber en indbydende og lys butik med udsigt til…

Disse 59 Aldi-butikker lukkes – 15 andre sælges

Disse 59 Aldi-butikker lukkes – 15 andre sælges – Dansk Byudvikling

Efter jule- og nytårshandlen vil Aldi i januar og februar 2023 lukke 59 butikker, som kæden ikke forventer at finde købere til. Aldi har indledt …

Keywords: aldi odense havn